Smart Green Station
Smart Green Station

SOLPANELER

Smart Green Station offers an ample catalog of products for photovoltaics installation. We work with professional suppliers from Europe and only with certified products.

ERFARENHET

Med lång erfarenhet av elinstallationer är vi väl medvetna om vilka krav som ställs på oss. Vi kan garanterar ett väl utfört arbete enligt regelverket och de riktlinjer som styr, vilket är betryggande för dig som kund.

SERVICE

Vi sätter alltid kunden i fokus och vill att varje kund skall känna full belåtenhet med utfört arbete. Det är viktigt du som kund ska känna att du fick det du beställde!

FASTA PRISER

Innan vi börjar med arbetet kommer vi att ge dig ett prisförslag för att ge dig en uppfattning om vad det kommer att kosta. På så sätt undviker du överraskningar.

Vill du veta våra priser är du välkommen att kontakta oss nedan!

RÅDGIVNING

Behöver du råd och tips är du välkommen att höra av dig. Många gånger är det svårt att veta vad man som lekman får göra. Eller så låter du oss göra jobbet.

Services

  • Entregas de sistemas de células solares Ver catálogo
  • Planificación de proyectos (cálculo inicial gratuito)
  • Solución de problemas en caso de un corte de energía
  • Montaje e instalación de paneles solares (incluye registro de servicios de ingeniería eléctrica, certificación y garantías de proyecto).